{{ message.message }}
{{ button.text }}

Struggles

Afbeelding blog 'Struggles'

Jullie zullen wel denken, komt ze weer aan.

Eerst wil ik even gezegd hebben dat ik ontzettend gezegend en gelukkig ben met mijn mooie gezonde dochter.

Maar toch heb ik t af en toe best lastig, vooral met mezelf dan. Mijn vriend die denkt dat het allemaal wel mee valt, maar wij vrouwen zitten toch in een emotionele/hormonale (vooral dit) rollercoaster..

Vanaf het moment dat je eigenlijk graag een kindje zou willen & of het je gegund/gegeven is, want we weten allemaal dat het een wonder is en allesbehalve vanzelfsprekend.
tot het moment dat je bevallen bent en het leven ervaart zoals het op t moment is.

Maar goed ik heb het dus af en toe lastig met mezelf. Ik vind het enorm moeilijk om dingen niet in de hand te hebben en hoe goed ik dat kan loslaten met mijn dochter hoe slecht ik dat kan loslaten als het om mijn lichaam en gezondheid gaat.

Sinds k gestopt ben met bv begin ik weer iets meer naar mijn gewicht voor dat ik zwanger was te gaan. Ik was door de bv zo veel afgevallen dat ik meer op een plank met tieten (nu dus ook niet meer) leek. Dit komt nu weer goed, en dat is super. Wel heb ik het idee dat ik een soort van verzakking heb opgelopen door de bevalling. En dat voelt eigenlijk alsof (sorry vast voor de info) je een ballon voelt zitten, dit is vooral wanneer ik naar het toilet ben geweest of sex heb gehad. Ik voel me er vervelend door. Morgen ga ik naar een Bekkenbodemtherapeut. Ben benieuwd wat daar uit komt.

Oké, Dit is een langer stuk geworden als verwacht maar soms helpt t om alles even op het schrijfwoordelijke papiertje te zetten.


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je