{{ message.message }}
{{ button.text }}

Stress week

Afbeelding blog 'Stress week'

Het is alweer even geleden dat ik een blog heb geschreven. Dat komt omdat afgelopen week onze wereld even helemaal op z'n kop stond.

Allereerst ben ik al twee weken over tijd. Na een test vorige week en een test vandaag blijkt toch echt dat ik niet zwanger ben (en dat doet dan toch wel even pijn, ook al is het niet gepland het is absoluut zeer gewenst).

Verder zijn mijn oom en tante, die recent uit elkaar gegaan zijn, continu over elkaar aan het zeuren tegen ons. Erg vervelend want met beide hebben (en willen) wij goed contact houden. Mijn oom heeft inmiddels een nieuwe vriendin (na de relatie met mijn tante afgesloten te hebben) en dat vind mijn tante erg moeilijk alhoewel zij degene is die vreemd is gegaan. En mijn nichtje van 4,5 jaar (waar ik het in mijn eerdere blogs vaak over gehad heb) zit er midden in. Zij is daardoor erg veranderd. Veel rustiger en liever geworden, maar ook soms te rustig en vervreemd lijkt het wel. Maar goed het is ook niet niks als je ouders uit elkaar gaan en continu een fikse woordenwisseling hebben. Dan is ook nog een haar opa verhuist die haar leven lang al naast haar woonde en misschien moeten zij en mijn tante ook verhuizen. Kortom heel haar leventje op z'n kop.

Toen afgelopen weekend, super druk op mijn werk (moest 5 dagen werken terwijl ik er normaal 3 werk) ruzie tussen mijn vader en zijn vriendin. Het zag er naar uit dat die relatie ook stuk gelopen was. Tot die in de nacht verhalen van beide kanten aangehoord en ze toch verteld dat ik geen kant zou gaan kiezen en dat ze er zelf uit moesten komen. Gelukkig is een goede vriendin van beide naar hun toe gekomen om met elkaar te praten. En gelukkig is alles weer goed gekomen. En zijn ze er zelfs beter en sterker uitgekomen! Dus gelukkig is dat in ieder geval een pak van mijn hart. En kan de vakantie die we met hun zouden gaan vieren gewoon doorgaan.

Nou dat was me dus een weekje wel. Hopelijk is komende week een stuk rustiger. En zie ik daar toch niet een klein heeeel licht streepje op de zwangerschapstest?? Vanavond Papa maar eens laten beoordelen... duim duim duim

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je