{{ message.message }}
{{ button.text }}

Story so far

Afbeelding blog 'Story so far'

Het is alweer een tijdje geleden dat ik iets geplaatst heb, maar ik dacht laat ik even een update geven.

Waar ik eerder aangaf dat het leven als nieuwe mama best zwaar kon zijn en dat ik moeite had met mijn perfectionisme los te laten, begint dit nieuwe leven steeds normaler te worden.

Lily is inmiddels 10 weken en slaapt na haar fles van 20.00u helemaal door tot tussen 5.00u en 7.00u 's ochtends. Dit is erg fijn, al schrokken wij de eerste paar dagen iedere keer wakker, want ...deed de babyfoon het nog wel? Heeft ze gehuild en zijn we er doorheen geslapen? Nu geloven we het wel!

Overdag is Lily veel wakker en veel alerter, wil alles volgen en alles zien. Dus ook tijdens het wandelen met de wandelwagen heeft ze het liefst de kap omlaag, zodat ze wat kan zien. Ik vind dit een erg leuke fase, want je ziet haar alles in zich opnemen!

Sinds een week proberen we wel haar te laten wennen aan het middagdutje. Waarom zul je denken...baby's gaan toch vanzelf slapen als ze moe zijn? Sommige baby's wel, anderen worden heel humeurig. Lily behoort tot de laatste categorie! De middagdutjes lopen nog voor geen meter: pyjama aan, gordijn half dicht, fles in de stoel naast haar bed en dan een uur ernaast zitten en heen en weer lopen voordat ze in slaap valt. Yes..dacht Ik dan, waarna mevrouw maximaal 45 minuten slaapt, haha! Ach, ook dit wordt vast beter en zo niet, dan zijn we blij dat ze 's nachts doorslaapt.

Inmiddels zitten we ook op maar 5 voedingen, dus dat scheelt een hoop gedoe.

Als ik naar mezelf kijk dan geniet ik steeds meer van de kleine momenten, maar laat ik eerlijk zijn er zijn ook momenten waarop ik het allemaal helemaal niet meer zo leuk vind.

Gelukkig zorgen mijn partner en ik ervoor dat wij beiden kunnen sporten, wat wij echt zien als tijd voor onszelf. Hij op dinsdag en ik op maandag en woensdag. Ook gaan we af en toe ieder zelf even de deur uit, iets doen wat we leuk vinden. Binnenkort willen we toch ook in gaan plannen dat we soms nog tijd met zijn tweeën doorbrengen, maar dat komt nog wel.

In mijn volgende blog zal ik schrijven hoe het was om voor het eerst op vakantie te gaan met onze kleine meid! Ben je nieuwsgierig? Volg mij op Instagram mama_blogger_kim


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je