{{ message.message }}
{{ button.text }}

Stoppen met de pil? tips gevraagd!

Welke mama's gebruiken nog meer helemaal geen anticonceptie? (behalve condooms dan.. )

Afbeelding blog 'Stoppen met de pil? tips gevraagd! '

Sinds ik na mijn zwangerschap weer met de pil ben begonnen voel ik me af en toe totaal niet fijn, en of dit nou door de pil komt of door het moederschap en de gebroken nachten.. het is wel knap vervelend! 

Ik ben snel gefrustreerd als iets niet lukt, vaak chagrijnig, een laag libido, moe en verder willen die zwangerschapskilootjes er ook maar niet af gaan.. (misschien dat ik daar ook iets beter me best voor moet doen :p) 

Zijn er meer mama's die gestopt zijn met de pil en andere anticonceptie? misschien ook door deze redenen? 
Of misschien raden jullie een andere anticonceptie aan met minder hormonen? 
Alle tips zijn welkom! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je