{{ message.message }}
{{ button.text }}

Stoppen met bloggen dankzij taalfout.

Wanneer een taalfout de overhand neemt..

Afbeelding blog 'Stoppen met bloggen dankzij taalfout.' Achtergrond blur afbeelding

Welkom terug,


Vorige week heb ik een heel persoonlijk, emotioneel en puur verhaal verteld in mijn blog. Ik schrijf niet professioneel, ik schrijf omdat dit voor mij een stuk verwerking is van het trauma dat wij hebben meegemaakt. Ik schrijf hier zodat ik mijn verhaal kwijt kan en dingen van mij af kan schrijven zodat ik wat beter in me vel kom en dingen kan los laten.


Helaas kwamen 80% van de reacties van een leger aan negativiteit over spelfouten. Ik kan inderdaad niet goed spellen, heb er al heel me leven moeite mee maar ik doe wel mijn best en alsnog schrijf ik wel. Je had ook mij een bericht kunnen sturen als tip zodat ik er wat aan zou hebben maar inplaats daarvan kwamen er tientallen reacties op Facebook, wil je me dan helpen of gewoon even negatief zijn?!

Voor mij ging het om een  verhaal kwijt te kunnen en eventueel soort gelijke situaties vinden om met elkaar te delen en steun te vinden. Gelukkig waren er ook mensen die wel gewoon kunnen lezen en benieuwd waren naar ons verhaal verder en door de spelfouten heen lazen.  Maar helaas door deze andere groep mensen stop ik voorlopig met schrijven en misschien ga ik wel helemaal niet meer schrijven. 


Bedankt, bedankt dat jullie van mijn uitlaatklep ook weer iets negatiefs hebben gemaakt.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je