{{ message.message }}
{{ button.text }}

⛔️ Stop pesten ⛔️ het is zo gemeen ⛔️

Deze mama is zelf gepest geworden, en dat is een blijvend litteken.

Afbeelding blog '⛔️ Stop pesten ⛔️ het is zo gemeen ⛔️' Achtergrond blur afbeelding

⛔️ Stop Pesten ⛔️

Wat is pesten stom, vervelend, gemeen en kan nog wel even door gaan. Ik zelf ben 1 jaar gepest geworden en dit was in de brugklas. Wat een vreselijk en verschrikkelijk jaar was dat. School/mentor die er niks aan deed. Ze spuugde in de me tassen/gymtas, ze trokken aan me haar, wachten me op en ga nog maar even door. Echt ik wil tegen iedere ouder zeggen dit is een onderwerp die bespreekbaar moet worden aan de eettafel. Maak je kinderen duidelijk dat ze nooit mogen pesten, want dat is zo gemeen. 

Ik ben na dat jaar over gegaan naar een andere school. Ik wilde niet meer met meisjes omgaan en was net zo’n halve kerel geworden. Ik kwam in een klas met alleen maar jongens ik was enigs meisje en wauw wat was dit gezellig. Kan ook wel zeggen dat dit dan weer de leukste periode van het school leven was. Wat heb ik gelachen, gegierd en gebruld. Ik zeg altijd dit was dan weer de leuke kant van het pesten. 

Ik kook dan ook serieus van binnen als 1 van mijn kinderen thuis komen en zeggen die of die heeft me gepest. Waarom, waarom moet er gepest worden? Laat iedereen toch in hun Waarde hoe diegene is. 

Ik ben hier wel veel sterker uit gekomen gelukkig. Heb af en toe wel nog het probleem dat als ik mensen zacht zie praten ofzo dat ze t snel over mij hebben. Mijn onzekere punt is ook dat als iemand niet terug reageerd, wat heb ik dan fout gedaan. Ik weer ik moet het los laten maar dit is een vreselijk litteken op mijn hart. 

Maar hee we geven niet op en we knokken door. 

Je wordt niet sterk geboren, je wordt sterk gemaakt door alles wat je meemaakt. 

Heel veel liefs mama Melissa 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je