{{ message.message }}
{{ button.text }}

Stop de tijd! - Quinn 2 maand

Afbeelding blog 'Stop de tijd! - Quinn 2 maand' Achtergrond blur afbeelding

Wauw, 1 december 2020. Het is alweer twee maand geleden dat onze zoon op de wereld kwam met een keizersnede. Mocht je nieuwsgierig zijn naar dit verhaal raad ik je aan om mijn bevallingsverhaal even te lezen. Ik merk dat ik soms een beetje te enthousiast ben en niet kan wachten op alle eerste keren die we nog mee gaan maken. Daardoor vergeet ik soms te genieten van dat wat er nu gebeurd. Zijn er mama’s die dit herkennen?

Zo mochten wij al genieten van Quinn zijn eerste lachje en slaap hij door. Van 22:00 tot 07:30 om precies te zijn. Mijlpaal! Ook moest ik maatje 50 uit zijn kast halen, want hoe hard ik ook mijn best doe dit past echt niet meer. Ik hoef alleen maar met mijn ogen te knipperen en hij is weer een beetje gegroeid. Inmiddels is mijn beste vriendin ook bevallen van haar zoontje en is Quinn zelfs niet meer de jongste van de vriendengroep. 

Voor nu slaapt hij nog lekker even bij ons op de kamer. Hier ga ik van genieten, want wie weet voor hoelang nog? Super cliché, maar dit is waar mensen je voor proberen te waarschuwen. Voor je het weet zijn ze groot. De tijd. Stop de tijd!


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je