{{ message.message }}
{{ button.text }}

Stofzuigen is mijn hobby

Afbeelding blog 'Stofzuigen is mijn hobby' Achtergrond blur afbeelding

Al vanaf zijn geboorte is Beau verkouden. Dat ons huis schoon en stofvrij is, is heel erg belangrijk! Ik stofzuig elke dag op de beneden verdieping en 2x in de week boven om alles goed schoon en fris te houden voor Beau. Zodat hij minder last heeft van een verstopte neus. Een goede stofzuiger is dan ook echt onmisbaar bij ons thuis! Mijn oude Bosch stofzuiger was net kapotgegaan, ik heb hier 7 jaar veel plezier van gehad. Maar toen was het toch echt tijd voor een andere. De nieuwe Bosch ProHygienic stofzuiger kwam als geroepen! Ik heb hem de afgelopen 2 maanden elke dag gebruikt. En deel graag mijn ervaring met jullie

Ik heb een stofzuiger nodig die goed reinigt en makkelijk in gebruik is. Wij hebben namelijk veel verschillende soorten vloeren in huis laminaat, tapijt, vloerkleden en tegels. De stofzuigers van Bosch werken op alle vloeren net zo goed waardoor het echt een aanrader is. Dat kun je wel aannemen van deze stofzuig-expert;). Hij stofzuigt zelfs zo licht dat Maeve ook wel eens mee helpt.