{{ message.message }}
{{ button.text }}

Stoelen opknappen

Nou mag je best weten dat we al lange tijd op zoek zijn naar nieuwe stoelen, maar we komen er maar niet uit.

Afbeelding blog 'Stoelen opknappen' Achtergrond blur afbeelding
Gisterenavond werd ik geinspireerd door al het moois op Pinterest. Dat resulteerde in een goed idee om onze oude eetkamerstoelen eens op te knappen. Nou mag je best weten dat we al lange tijd op zoek zijn naar nieuwe stoelen, maar we komen er maar niet uit. De kids zijn nog klein en er gaat dan ook regelmatig een beker melk over de stoel of er wordt een pastamondje aan afgepoetst. Dus staan onze oude stoelen nog steeds om dezelfde eettafel. Maar nu heb ik ze eenvoudig opgepimpt met een ster. Heel eenvoudig en niet duur. Hoe je het doet? Lees en kijk mee! Teken of print een ster en knip deze  uit zodat je een sjabloon krijgt. Je kunt de sjabloon evt. verstevigen met plakband om de randen. Plaats het sjabloon op de juiste plek op de stoel en bevestig met twee stukjes plakband.

Breng de verf (ik gebruikte gewoon witte latex en een sjabloneerkwast) voorzichtig aan. Wees niet te zuinig met de verf, het mag best wat dikker aangebracht worden. Haal het sjabloon voorzichtig van de stoel en laat deze drogen. Als het sjabloon helemaal droog is, kun je hem gebruiken voor de volgende stoel. En dit is het uiteindelijke resultaat van deze eenvoudige opknapper. Ik ben helemaal blij met onze "nieuwe" stoelen! En het weekend is weer goed besteed. Groetjes Tamara

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je