{{ message.message }}
{{ button.text }}

Stijlvolle mama!

Ergens op deze tijdlijn is het moment aangebroken dat je klaar bent voor kinderen. JJ Cole maakt een stijlvolle mama van je!

Afbeelding blog 'Stijlvolle mama!' Achtergrond blur afbeelding
Je bent jong en je wilt wat. Je gaat naar school, maakt plannen voor de toekomst en probeert je plekje te vinden in het leven. Er gebeuren zowel mooie dingen als vervelende dingen. Dit incasseer je en je gaat weer verder. Ergens op deze tijdlijn is er een moment aangebroken dat je er klaar voor bent om kinderen te krijgen. Je staat midden in het leven, gaat lekker op vakantie wanneer je wil of eventjes snel de deur uit om toch die geweldige tas te kopen. Dit gaat niet meer zo makkelijk als je een klein prinsje of prinsesje thuis hebt. Al je aandacht ligt nu op de kleine en geeft hem of haar alle aandacht en liefde. Soms vergeet je dan ook een beetje jezelf. Wat je natuurlijk helemaal niet erg vindt, want je hebt alles voor je kind over. Van vrouw of echtgenoot verander je opeens in moeder. Je vindt het veel leuker om naar een nieuwe luiertas op zoek te gaan dan naar de nieuwe handtas van je favoriete merk. Toch vind je het soms jammer dat je die luiertas met beertjes erop mee moet nemen als je naar een verjaardag gaat, waar je je speciaal voor optut en deze toch wel erg afsteekt bij de 'Little Black Dress'!

Stijlvolle mama!

JJ Cole Collections van TOMY houdt rekening met het samengaan van design en fashion, in combinatie met veiligheid. De nursery producten bieden ouders gebruikersgemak en functionaliteit. JJ Cole heeft een brede selectie van baby reis- en verzorgingsproducten en streeft ernaar om de behoefte van zorgzame drukke ouders van tegenwoordig te bevredigen. De Swag Bag is de ultieme tas voor de moderne moeder: De perfecte combinatie tussen stijl en functionaliteit! Ook kun je de kleine lekker laten spelen op een kleurrijk, maar stijlvol picknickkleed en zullen ouders je nakijken als je de Travel Pod Set tevoorschijn haalt onderweg. Als 'fisishing touch' zijn alle producten van JJ Cole prachtig verpakt, zodat ze ook erg geschikt zijn om cadeau te geven! Dus voel je met de producten van JJ Cole een stijlvolle mama! Wat is jouw ervaring met de transformatie van vrouw/echtgenoot naar mama?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je