{{ message.message }}
{{ button.text }}

Start to run met Eva!

Ik wil dit al zo lang proberen, en toch schiet het er elke keer weer bij in.. Maar van het weekend gaat het dan toch echt gebeuren

Afbeelding blog 'Start to run met Eva!'

Elke week ben ik er te vinden, in de sportschool. Ik doe dit samen met mijn zusje en ook al werken we samen, zien we elkaar ontzettend veel, we hebben ook dan nog een avond met voldoende gespreksstof. Mijn vriend zegt me soms; ik begrijp niet dat jullie nog wat te vertellen hebben aan elkaar hoor. Dus besloten we ook maar het volgende af te spreken; laten we nog een extra dag in de week gaan bewegen!

1x in de week ga ik naar de sportschool, meerdere keren wordt net wat teveel van het goede. Dit voornamelijk omdat mijn vriend elke avond stand-by moet staan voor het bedrijf. Mocht er iets gebeuren, dan komt mijn mama even bij de meisjes zitten, maar ik kan dat niet even een paar keer per week verwachten. Maar daarnaast ben ik er ook achter gekomen dat er meer beweging moet komen om af te vallen. En wat wil ik al lang? Juist, gewoon simpel gaan hardlopen. Mijn zusje rent makkelijk een half uur aan elkaar, ik red het welgeteld 3 minuten aan een stuk! Haha.. Op de loopband van de week, en ergens was ik best trots, dat was me namelijk nooit eerder gelukt!

Daarom heb ik besloten in het begin gewoon voor mezelf te beginnen, en dan lekker hier beschut over het bedrijf. Hoeft niemand te zien dat ik al meteen de longen uit mijn lijf ren toch! Zodra ik me wat zelfzeker genoeg voel, mag ik de baan op van mezelf! ;) Ik weet alleen nog niet wat ik precies ga gebruiken, een app, gewoon wat muziek en op mezelf of via een papieren schema!? Ik heb nog welgeteld een dag, moet lukken toch! Nu het langer licht is, gaat het me misschien wel lukken om 2x in de week hard te lopen en dan nog een avond te gaan sporten. Ik weet om door te zetten, dat ik het niet bij een lullige keer hardlopen moet laten. Maar als het langer licht blijft, zoals het nu al doet, kan ik gauw even als de kindjes op bed liggen. Mocht mijn vriend weg moeten, dan ben ik toch weer snel paraat.. Althans.. als ik nog niet bekaf ergens op de grond lig.

Wordt vervolgd! En hopelijk kan ik de quote van mijn plaatje ooit waarmaken!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je