{{ message.message }}
{{ button.text }}

Springlevend GTST

Wie is de persoon die is gevallen? Speel jij ook?

Afbeelding blog 'Springlevend GTST'

Ja ook ik doe mee aan deze hype. Al jaren volg ik GTST trouw, iedere avond stipt 8 uur zit ik er klaar voor. Ik kijk niet veel tv, maar GTST mis ik eigenlijk nooit.  Wanneer ik het wel mis, kijk ik het braaf op internet terug. Vorig jaar kon ik de app niet krijgen op mijn telefoon (stomme BB), maar nu ben ik van de partij. Wie zou zijn gevallen? Uiteraard hierover zitten brainstormen en dit wilde ik even met jullie delen.

MIKE: Hij heeft niet bepaald vrienden gemaakt, Lorena zal goed pist zijn om wat hij haar geflikt heeft, toch zie ik Lorena er niet voor moord aan. Dan familie Sanders, die is overal tot in staat. Zeker Ludo. Nina zal haar handen niet vuil laten maken, maar Ludo daarentegen! Toch denk ik ergens dat het verhaal tussen Mike, Nina en Lorena nog niet voldoende is uitgemelkt.

RIKKIE: Ik zou niet weten wie haar iets aan zou willen doen of wie zij iets aan zou willen doen.

AYSEN: Ook Aysen is niet erg geliefd, maar de enige die ik in staat acht tot moord is Bing. Bing heeft zichzelf wel heel makkelijk laten arresteren de bewuste dag van de sprong, misschien om een alibi???  Ook zijn er roddels dat Bing de serie zou verlaten, misschien de gevangenis??? Toch denk ik dat Aysen te slim is om te springen zonder dat zij alles goed zou checken. Ze heeft immers ook zelf gekeken hoe je een parachute moet saboteren.

LORENA:  Lorena heeft naar mijn mening 1 echte vijand Mike.  Ik denk echter niet dat zij Mike iets zou aan doen en Mike heeft ook geen reden haar iets aan te doen. Hij heeft de Rozenboom immers al.

WIET: Heeft 1 vijand Nina. Toch denk ik niet dat Nina haar iets aan zou doen en ik heb ook niet het idee dat andere familieleden van familie Sanders nu met haar bezig zijn. Echter zou Wiet graag van Nina af zijn. Gezien haar verleden zie ik haar er wel voor aan. Echter denk ik dat Nina te belangrijk is voor de serie om nu dood te zijn. Ik kan mij op het moment niet voorstellen dat zij uit de serie zou gaan.

NOUD: Noud kan je eigenlijk niet haten en deze goedzak is ook zeker niet in staat tot moord. OK hij heeft witte handschoenen in zn hand op de groepsfoto, maar tijdens de sprong zie je dat iedereen witte handschoenen draagt.

MAXIME: Maxime heeft 2 echte vijanden. Janine en Nick. Hoe enorme hekel Janine ook aan Maxime heeft, ik acht haar niet in staat tot moord. Nick echter wel. Het zou de ideale manier voor Nick zijn om eens en voor altijd van haar af te zijn.

NURAN: Heeft volgens mij geen vijanden en is ook zeker geen moordenaar. Ze heeft wel een mail gehad van de vader van haar ex Bilal over dat ze niet met Rick zou moeten trouwen, maar ik vond de mail niet erg dreigend overkomen en kan mij niet voorstellen dat haar iets zou overkomen. Bovendien denk ik dat er nog heel wat achter dat Femke verhaal weg gaat komen.

Ik denk dat MAXIME dood is, omdat ik vind dat zij niet erg veel meer aan de serie toevoegt. Natuurlijk is er ook nog de mogelijkheid dat niet het doelwit, maar iemand anders de verkeerde parachute draagt. Ik ben benieuwd wat jullie denken.

 

Zal ik net mn bericht posten zie ik op de app dat Rikkie en Maxime zeker niet dood zijn. Ook meende ik Aysen levend te hebben gezien en ben ik vrij zeker dat ik Nuran hoorde roepen. Nu denk ik dat het Wiet is, omdat Rikkie zo van slag was, maar eigenlijk weet ik het nu ff niet meer!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Nieuws, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je