{{ message.message }}
{{ button.text }}

springlevend

Wie is er dood Mike of Nina? En wie is de dader???

Afbeelding blog 'springlevend' Achtergrond blur afbeelding

Nou 1 september begint GTST weer en er zijn nog maar 2 die dood kunnen zijn. Nina en Mike! Trouw heb ik iedere week alles bekeken en gespeeld in de app. Samen met andere mede appers zitten speculeren.

In het begin dacht ik dat Maxime dood zou gaan door Nick, maar al heel gauw bleek dat dat niet het geval was. Daarna dacht ik Wiet, want Mike was wel erg voor de hand liggend, maar ook Wiet is springlevend. Als ik moet kiezen tussen Nina en Mike, dan denk ik toch echt Mike hoor.

Nina:  heeft maar 2 vijanden: Wiet en Mike. Wiet acht ik in staat (gezien haar verleden), maar  Mike niet. Bovendien heeft hij Nola toch? Volgens mij vindt hij het ook veelste leuk om Nina te zieken. Ik denk echter niet dat Nina dood zou zijn, daar is haar rol de prominent voor en dan zouden in de app Maxime en Noud over de telefoon veel meer overstuur zijn geweest.

Mike: tja die heeft niet echt vriendjes gemaakt he. Eventuele daders: Ludo, Maxime, Laura en dan nog Nina en Lorena , maar deze laatste 2 acht ik niet in staat tot moord. Nina heeft haar pappie daar wel voor. Het zal Ludo wel zijn, maar waarom haalt Laura de knijptang uit Noud zn koffer? Mogelijk wordt Noud hierdoor ook verdacht. Ik ben er dus eigenlijk al van overtuigd dat Mike dood is. Bovendien las ik op internet dat het door veronica magazine is doorgelekt dat Mike te pletter valt, door de vooruitblikken die je daar kunt lezen.  Louis Talpe zou bovendien ook al kenbaar hebben gemaakt dat hij in een andere serie zou gaan spelen.   Ik zou iig zeer verrast zijn dat Nina dood zou zijn.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Nieuws, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je