Snap
  • Mama
  • Gezond

Sporten samen met de kleine

Lekker aan de wandel met de kleine jongen. Zo komt mama tenminste in beweging!

Nee, mijn kleine man hoeft nog niet te sporten. Maar ik gebruik hem wel bij mijn sport.

Het is heerlijk weer in Nederland, maar ook in Turkije is de zon volop aanwezig. Het is 25 graden in het zonnetje en mama gaat er lekker vaak op uit met de kleine man in de buggy. Gisteren een dik uur doorgestapt richting een winkel, berg op, berg af. De kleine man nog even in zijn buggy geslapen en mama lekker bewogen! Vandaag weer.. Met een vriendin en de kleine man naar de boulevard langs de zee. Lekker in het zonnetje, zeebriesje erbij, het geluid van de golven. We hebben kilometertjes afgelegd, met een lekker ijskoffie in de pauze. Maar die is er ook weer volledig van afgelopen. Bijna 3 uur hebben we gewandeld met een uurtje koffiepauze erbij. Ook vandaag heeft mijn lieve mannetje lekker in de buggy geslapen.

Ik vind het heerlijk om te wandelen, maar ik heb al gauw last van mijn rug. Met de buggy heb ik zo gelijk mijn ondersteuning én we zijn er lekker samen op uit. Genieten en "sport" tegelijk.

Sinds 5 weken let ik wat meer op mijn eten en ben ik flink aan de wandel gegaan. En joepie, met resultaat! Er is al 4,5 kg vanaf. Maar we moeten nog flink doorstappen de komende maanden ;)

10 jaar geleden

Hahaha! Zo heb 2 vliegen in 1 klap!! Goed bezig!! En met een lekker weertje erbij gaat al gauw makkelijker om er op uit te trekken natuurlijk ;)

10 jaar geleden

Dat noemen ze nou eens 2 vliegen in 1 klap! Succes!