{{ message.message }}
{{ button.text }}

Sporten en Afvallen

Afbeelding blog 'Sporten en Afvallen'

Het was weer een drukke week na de vakantie die we gehad hebben. Ook weer lekker met sporten begonnen na 1.5 week niet gesport te hebben. Het is soms lastig in deze tijd om soms te kunnen sporten. Je moet reserveren en dan zit het snel vol. Ik ben gaan sporten omdat ik af wil vallen. Vroeger was ik altijd slank maar na mij tweede zwangerschap zijn de kilo's er moeilijk afgegaan en eerst was ik er niet zo mee bezig de eerste jaren met de kids is natuurlijk reden druk waardoor jezelf ook een beetje vergeet. Op een gegeven moment ging bij mij de knop om ik woog op mijn hoogst 104 kilo en toen oh nee dat wil ik niet ook voor mijn gezondheid niet natuurlijk.

Ik ben toen naar de huisarts gegaan en ze gaf mijn een folder mee over een traject om af te vallen dit het GLI.

Je krijgt dan een coach, dieets, en dan 1x in de 2 maanden heb je overleg met andere mensen die ook aan het afvallen. Ik ben zo blij dat ik die stap gezet heb. Ben nu vanaf Augustus bezig en ben 5 kilo afgevallen en dat gaat niet vanzelf. Ik heb me eten aangepast ik eet geen aardappelen en chocola is ook minimaal. Heel af en toe is het moeilijk en dan neem ik nog weleens een bolletje met hagelsag😀 En 1 tot 2 keer in de week neem ik een klein zakje chips en 2x in de week naar de sportschool.


Leuk als je me ook volgt op instagram.

@westbroekkellyvan (Kelly van Westbroek)

Tiktok: kellebel40 


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je