{{ message.message }}
{{ button.text }}

Spontaan idee: een kijkje in mijn leven

Mijn dag begon vandaag net als iedere andere werkdag.....

Afbeelding blog 'Spontaan idee: een kijkje in mijn leven' Achtergrond blur afbeelding

..... 6.15 opstaan, douchen, eten en op naar mijn laatste werkdag van deze week. Om 8.30 kroop ik achter mijn pc en ging ik aan de slag. Tot een uur of 9.00 ging dit prima, maar toen ineens gaf ons netwerk het op en konden mijn collega's en ik niks meer. Na een gezellige ochtend kletsen en thee drinken met mijn collega's, kreeg ik rond 11.00 uur het akkoord van mijn manager om naar huis te gaan. Een onverwachte vrije middag dus!

Waar gaat dit heen, hoor ik je denken. Nou, ik ben dol op vrije tijd, maar ik kan heel slecht tegen niets doen. Dus thuis ging ik direct op zoek naar een leuke invulling van mijn onverwachte vrije middag. Aangezien ik momenteel bezig ben met het schrijven van mijn ondernemingsplan (daarover later meer) had ik dit snel gevonden. Voor inspiratie over allerlei onderwerpen m.b.t. ondernemen kijk ik bijna dagelijks even op de website van MamaMarketing. Een superleuke website met leerzame tips, blogs en handige werkbladen en trainingen. De blog van vandaag ging over bloggen (hoe toepasselijk) en dit heeft mij zo geïnspireerd dat ik vanmiddag heb besloten dit ook (weer) serieus op te gaan pakken.

Via mijn blog wil ik jullie een kijkje geven in mijn leven als werkende moeder met de droom om ooit een eigen onderneming op te zetten. In mijn dagelijkse leven ben ik lekker druk met mijn gezin (manlief + zoontje van 3,5), het huishouden, mijn 32-urige werkweek en nog een heleboel andere leuke dingen zoals mijn vriendinnen, sporten, uitjes en vakanties plannen en een ondernemingsplan schrijven (alsof ik het nog niet druk genoeg heb). Verder ben ik erg geïnteresseerd in gezonde voeding en gezond leven, denk hierbij aan paleo, superfoods, puur eten etc. Het lukt me niet om dit allemaal volledig toe te passen, maar beetje bij beetje probeer ik mijn levensstijl hierop aan te passen. Best pittig, maar langzaam begin ik de voordelen te merken, zoals een gewichtsverlies van 1,5 kilo (welke vrouw wil dit nu niet), minder vermoeidheid en meer energie.

Oh, en ik ben dol op leuke, inspirerende quotes, dus deze zal ik ook regelmatig met jullie delen :)

"The best way to predict the future, is to create it"

Binnenkort meer!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je