{{ message.message }}
{{ button.text }}

Spelen met Fisher-Price Little People met mijn little human.

Nevan is echt een onwijs jongetje. Hij houdt van stoeien met zijn zusjes, lomp doen en rennen.

Afbeelding blog 'Spelen met Fisher-Price Little People met mijn little human.' Achtergrond blur afbeelding

Eerder vertelde ik al dat sinds zijn zusjes naar school gaan, hij zich sneller verveelt. Zij konden altijd zo leuk spelen met hem. Dat geldt ook voor zijn Little People collectie. De diertjes, boerderij, alles was zo leuk om samen te doen. Nevan heeft nu de tractor binnen gekregen en die hebben wij opengemaakt toen zijn zusjes op school zaten. Ik vond de blijdschap van hem zo leuk om te zien.

‘Papa open’ waren dan ook zijn woorden. 

Daarna heeft hij uren speelplezier gehad hiervan. En alle dagen erna ook. Hij rijdt rond met de tractor, doet de diertjes erin, maakt dierengeluidjes en herhaalt alles gewoon weer. Ik geniet er onwijs van om hem zo te zien spelen en lachen.

Het is ook heel fijn dat hij speelgoed heeft nu waarmee hij zich vermaakt zonder zijn zusjes. Voor Little People geldt ook dat je deze collectie helemaal kunt uitbreiden en dat alles erg leuk samengaat. Ik kan het ook niet vaak genoeg herhalen, maar de stevigheid van de Little People producten is echt een pre bij Nevan. Hij gooit al te graag met de kleine poppetjes en dan is het onwijs fijn en veilig dat deze niet kapot te krijgen zijn!

Klik hier om naar de collectie te gaan van Fisher-Price Little People.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je