{{ message.message }}
{{ button.text }}

SPECIALE GEZINSUITBREIDING!!

Er is een nieuw gezinslid bij ons komen wonen. Wij, nee eigenlijk Yentl heeft hem de naam ‘Stoffie’ gegeven.

Afbeelding blog 'SPECIALE GEZINSUITBREIDING!!' Achtergrond blur afbeelding

Voor ons erg fijn! Misschien wel een van de meest gebruikte apparaten in ons huis. Want ja, met kinderen in huis….

En nu hoor ik jullie denken, huh? Wat zou dat dan kunnen zijn?! Wij hebben een nieuwe stofzuiger!! En niet zomaar een, maar een stofzuiger die op plekken komt waar een andere stofzuiger stopt! Hij is snoerloos en flexibel Hoe handig? In plaats dat je met zo’n groot gevaarte de trap op en af moet, pakken wij nu heel handig onze nieuwe Rowenta FLEX.

Afbeelding blog 'SPECIALE GEZINSUITBREIDING!!'

Er zit een handig ophangsysteem bij. Die heeft Ricardo gelijk opgehangen in onze trapkast. Zo kan de stofzuiger netjes opladen, zonder dat hij in bijvoorbeeld onze woonkamer staat. Je kunt er alle kanten mee op. Doordat hij flexibel is, en kan buigen hoef je dus niet meer te bukken om onder stoelen of banken te komen! Wist jij dat dit mogelijk was? Ik dus niet! Wat ik ook handig vind, is dat hij vooraan een lampje heeft. Want met kinderen ben je altijd wel iets kwijt. Met het handige lichtje vooraan vind je zo verloren speelgoed weer terug.

Afbeelding blog 'SPECIALE GEZINSUITBREIDING!!'

Ook merk ik, nee moet eigenlijk zeggen merken wij, want ik heb een man die ook heel veel in het huishouden doet (heerlijk). Dat wij ‘stoffie’ veel sneller pakken nu, voor de kleinere ongelukjes bijvoorbeeld tussendoor. Of als Yentl buiten heeft gespeeld, en haar schoenen uit doet waarbij de halve zandbak in de gang ligt. Je hem ook kan omtoveren tot een handstofzuiger, een kruimeldief! Daarmee zuigen wij onder andere de trap, de tafel na het eten met alle kruimels van de boterhammen bijvoorbeeld. Maar ook de plinten, vensterbanken, de bank. Dan is het even de handstofzuiger erbij pakken, en alles is weer schoon. Ook is hij is niet zwaar, waardoor het ook met kind op je arm makkelijk is om te stofzuigen. Yentl vindt het ook erg leuk om papa en mama te helpen met stofzuigen. Zo is het een feestje voor iedereen. Alleen niet voor de kat, wanneer de stofzuiger aan gaat, ondanks dat hij toch niet zoveel geluid maakt is hij vertrokken. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je