{{ message.message }}
{{ button.text }}

Speciale babyijsjes tegen tandjes

en daar rollen we in het volgende

Afbeelding blog 'Speciale babyijsjes tegen tandjes' Achtergrond blur afbeelding

✨🐻 Speciale babyijsjes tegen tandjes 🐻✨

Wat een kwaalgeest zijn die tanden toch, gisteren waren we bij de kinderarts en die bevestigde al mijn vermoeden; ik zie de onderste tanden al doorkomen! 🥺

Ik heb nooit stilgestaan bij het feit dat die tanden zoveel last konden geven dus gingen we aan de haal (op aanraden van de kinderarts voordat ik hier commentaar op krijg) met “babyijsjes”. 🍀

Hoe heb ik dit snel gemaakt? Tijd is altijd een dingetje voor elke moeder!

Omdat onze kleine aan de Pepti voeding zit heb ik een normale fles gemaakt zoals hij hem nu drinkt: 200cc + 6 schepjes. Vervolgens gewoon in een ijsblokjesvorm gedaan en hier heb houten staafjes (waar je normaal bijvoorbeeld de koffie mee roert) in gedaan en dit ingevroren. 

Hij vond het heerlijk en het is nog “verantwoord” ook! Ik las ook heel veel verhalen over een bepaalde tandgel, bijtringen zijn gewoon nog te groot en ohja een goede tip: ik leg nu standaard spenen in de koelkast. Heerlijk koud voor die tandjes! 

Iemand nog andere tips? 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je