{{ message.message }}
{{ button.text }}

Speciaal moederdag sieraad

Moederdag! Yes! De fijnste dag van het jaar. En dan verdien jij als mama een super kado! Iets van bling bling, maar dan heel speciaal! Een mooi sieraad met je kinderen / gezin hier heel stylish in verwerkt! Hier de topstukken van onze favoriete moederdag webshop mamakado.nl

1. Loving Family

Geweldig sieraad voor een trotste mama. Het verbeeld jouw gezin, en is aan te passen naar de gewenste stamenstelling. Ook is de mama ketting in diverse materialen beschikbaar zilver en goud. Een geweldig moederdag kado!

2. Kleine disc met naam

Pimp je eigen ketting of je bedelarmband met deze geweldige hanger. De naam van jouw kindje in combinatie met een kleurrijke steen. Dat maakt jouw mama sierraad heel speciaal!

3. Proud mama ketting

Deze geweldige blingbling ketting is speciaal ontworpen voor mama's. Graveer de achterkant en je hebt gelijk een heel persoonlijk kado!

4. Zilveren moederring met namen

Geweldige verzilverde mama ring, een super moedersierraad. Altijd de namen van jouw kids om je vinger Stoer design & super persoonlijk!

5. Posch mommy zilveren cirkel hanger met namen

De hit in Amerika! Een hanger met ingegraveerde namen van de kinderen. En om hem nog meer te laten schitteren kun je hem opleuken met gekleure geboorte stenen!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je