{{ message.message }}
{{ button.text }}

Spannend!! Hello fresh box besteld!

Wij zijn zo benieuwd naar de Hello Fresh box! Las een hoop slechte recensies! Maar ach, het is het proberen waard....

Afbeelding blog 'Spannend!! Hello fresh box besteld! '

Elke dag maar weer bedenken wat we moeten eten ? Het word steeds lastiger! Dan zie je ineens overal de reclames voorbij komen van maaltijdboxen! 

We praten erover tijdens het eten, zullen we eens een maaltijdbox bestellen? Spannend! Ik zoek alle voor en nadelen op internet, kijk de beste aanbieders en kom dan uit bij Hello fresh! Ook al zijn de recensies niet allemaal goed, vind ik dat je pas kan oordelen als je het getest hebt! En.... Zo gevarieerd hebben we nog nooit gegeten! 

Volgende week zondag word onze eerste box geleverd, 5 maaltijdboxen voor 2 personen, ben heel benieuwd of je hier misschien vaker van kan eten? Wij eten vaak twee keer van een avondmaal. Zonde om eten weg te gooien toch? 

Heeft iemand al ervaring met Hello fresh ? Ik heb de box met € 20,- korting besteld!! Via de link hieronder kun je ook € 20,- korting krijgen. Onze eerste box voor 5 dagen kosten maar € 29,- en word gratis thuisbezorgd! 

Klik hier voor € 20,- korting Hello Fresh

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je