{{ message.message }}
{{ button.text }}

Sorry lieve volgers

Afbeelding blog 'Sorry lieve volgers'

Sorry lieve volgers ik ben een lange tijd niet actief geweest. Ik wil dit weer graag gaan oppakken maar heb het echt super druk gehad met mijn nieuwe baan en allerlei privé zaken. Ik hoop dat jullie alsnog met plezier mijn blog lezen ik schrijf ze in ieder geval nog steeds met plezier ook zodat ik alles wat er gebeurd is de afgelopen 4 jaar een plekje kan geven.

Bedankt voor het lezen van mijn blogs ik ga vanaf nu weer proberen mijn blog bij te houden! Fijn weekend allemaal!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #schulden

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je