{{ message.message }}
{{ button.text }}

Soms zo moe en niet kunnen slapen

Soms ben ik zo moe wil ik gewoon eens doorslapen en dan is er weer zo een nacht zoals de laatste tijd zo vele.

Afbeelding blog 'Soms zo moe en niet kunnen slapen'

Soms heel soms verlang ik naar een nachtje doorslapen en dan voel ik me slecht. Zo lijkt het voor mij of ik niet blij ben met men kindjes maar niets is minder waar in tegendeel zelfs,ze zijn het beste wat me ooit overkomen is. Ik wist dat het zwaar ging zijn twee kleine spookjes ???? Zo kort op elkaar. Deze week heeft de dokter me thuis gezet over vermoeid rusten zei hij. Ja da weet ik maar hoe doe je dat? De kindjes wegdoen? Doe ik liever niet sluit me de laatste tijd op hoor ik wel eens. Maja ik wou kindjes tch niet voor altijd weg te doen? Wat is nu goed doe ik het dan fout?Al die tegenstrijdige gevoelens doen me twijfelen aan mezelf als mama,als vrouw gewoon als mezelf. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je