{{ message.message }}
{{ button.text }}

Soms trek ik het gewoon even niet

Het leven van een mama met een vindingrijke peuter & een baby

Afbeelding blog 'Soms trek ik het gewoon even niet'

De verwachtingen van een moeder zijn hoog. Je moet het maar allemaal rond brijen. Met je werk, de kinderen, het entertainen en nu ook nog eens de Corona Crisis. Om nog maar te zwijgen over het huishouden. Maar soms, heel soms, trek ik het gewoon even niet meer. 


Het voelt alsof ik alles alleen doe en alsof alles wat ik doe averechts werkt. Wanneer de baby niet wilt stoppen met krijsen en Noé de raarste streken uithaalt om aandacht te krijgen wil ik soms het liefst even in een hoekje wegkruipen. Ik dacht altijd dat ik het allemaal wel aan kon. Maar nu we met zijn 4en 24 uur per dag op elkaars lip zitten en ik niet mijn dagelijkse uitjes meer heb merk ik dat de muren op mij af komen en dat mijn lontje steeds korter word. Gelukkig worden de Corona maatregelen versoepelt en kan ook ik mijn leventje weer wat meer oppakken. 

Heb jij ook af en toe van die stress momenten? Wat doe jij er aan om een beetje helder in je hoofd te blijven?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je