{{ message.message }}
{{ button.text }}

Soms is ingewikkeld voor een ander prima voor jezelf!

Het is zoals het is...

Afbeelding blog 'Soms is ingewikkeld voor een ander prima voor jezelf!'

3 kinderen heb ik, de oudste is 11 de middelbare school komt in zicht, de middelste is 7 en krijgt na de herfstvakantie voor het eerst huiswerk en de jongste die hobbelt van voeding naar luier naar knuffeltijd en op repeat! Wat is daar nou zo ingewikkeld aan zul je denken? Voor mij helemaal niets, maar vooral bij een eerste ontmoeting met mede mama’s, nieuwe buren of klanten die net iets meer van mij Prive oppikken zie ik de vraagtekens weleens boven het hoofd groeien. Had ik het allemaal vooraf geweten..... tja wie weet nu alles al vooraf. Met 17 jaar kreeg ik dikke verkering, daarop volgde samenwonen op mijn 21e in het huis waar ik nog woon, met als logisch gevolg trouwen en voor mijn 27e een baby! En toen ging het mis.... daarna een nieuwe relatie een nieuw gezin met bonusdochter en later een baby van ons samen het had zo mooi kunnen zijn.... maar toch opnieuw begonnen hoewel ik eigenlijk niks meer van de mannen wilde weten, dacht ik... En toen veel sneller dan het plan was of dan ik had kunnen wensen, vond ik hem toch. Nu 3 jaar geleden, rustig aan zouden we doen maar toch na 6 weken kwam hij eten op verzoek van oudste dochter die, die meneer die altijd komt als we slapen, gewoon wel even in het echt wilde zien. Zoonlief lag binnen twee uur op zijn schoot een filmpje te kijken! Binnen het jaar een aanzoek na een jaar officieel samenwonen voor de twee jaar verkering een droom van een bruiloft en nu 2 maanden geleden voor onze derde jubileumjaar een dochter van ons samen! Zijn eerste kind eentje van hemzelf en de allesomvattende verbindende factor in ons gezin, immers namen genoeg maar deze dame is echt verbonden aan ons allemaal?. Diegenen die dicht bij ons staan of even van een afstandje hebben gekeken die laten de vraagtekens snel varen, de anderen ach ik snap het ook wel vroeger zou ik ook even achter mijn oren gekrabt hebben en gedacht oei drie kinderen drie papa’s ??? Nu zou ik vragen goh, wat is jouw verhaal en ben je gelukkig? En als ik dat aan mezelf vraag is het antwoord ja! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je