{{ message.message }}
{{ button.text }}

Sneltreinvaart

Afbeelding blog 'Sneltreinvaart' Achtergrond blur afbeelding

Verkocht! Ons huis is verkocht! 4 kijkers zijn er in totaal geweest, en 1 bod is uitgebracht. Boven de vraagprijs, en dus werd dit bod geaccepteerd door de bewindvoerder. Het bod is helaas niet zo hoog dat we direct uit alle schulden zijn, maar toch geeft het opluchting. Weer een hobbel die genomen is. Drie maanden krijgen we de tijd om iets anders te zoeken, en dit geeft natuurlijk weer nieuwe spanning!

Gelukkig staan wij ondertussen in goed contact met de sociale dienst in ons dorp, en zij heeft ons echt zo fantastisch geholpen! Samen met ons heeft ze de aanvraag tot urgentie geregeld, en waar dit normaal 6-8 weken kon duren voor je hier bericht over kon krijgen hadden we nu na 3 dagen al een besluit. Urgentie werd toegewezen! Momenteel is deze helemaal doorgevoerd op de woningsite en is het een kwestie van afwachten tot er in de juiste gemeente (urgentie word beperkt tot 1 gemeente) een woning vrij komt waar wij dan op moeten reageren. Het kan dus snel gaan straks! Sowieso moeten wij 10 januari uit ons huis zijn, en gek genoeg hebben we er zin in. Ook al lig ik hele nachten in mijn slaap huizen in te richten zonder een cent te makken 😋 We zien het ook als een nieuwe start. Eindelijk weg uit de woonplaats waar we geluk, maar ook veel verdriet hebben meegemaakt. Opnieuw beginnen in een nieuw huis en in een nieuwe woonplaats. Laten we hopen dat alles toch op zijn pootjes terecht gaat komen... Dat er een leuk huis vrij komt waar weinig onderhoud nog aan nodig is en we gemakkelijk in kunnen. Duimen jullie mee?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je