{{ message.message }}
{{ button.text }}

Smoothie on the go..

Recept voor een top-smoothie!

Afbeelding blog 'Smoothie on the go..'

Sinds kort maak ik regelmatig smoothies, erg lekker en niet te vergeten heel gezond!

Meestal probeer ik in de ochtend een smoothie te drinken in plaats van een paar sneetjes brood. Een beetje dubbel want brood vind ik wel heeeel lekker, maar ik hoor steeds vaker dat het niet goed blijkt te zijn. Een beetje afbouwen kan daarom vast geen kwaad.

Vandaag had ik zo'n gemakkelijk en snel recept, dat ik die wel wil delen! Benodigdheden: blender that's it!

Maak een blikje ananas open en giet het in je blender, voeg er flink wat spinazie aan toe en een beetje water. Goed blenden en 'aftoppen' met een handje muesli! Smaakt erg fris en ziet er heerlijk uit, echt een GROENE smurrie haha ;)

Andere lekkere opties zijn: voorgekookte bietjes, met een beetje banaan, yoghurt en lijnzaad. Lijnzaad is een van de vele zogeheten superfroots die je kan toevoegen voor extra energie. Meestal te koop bij de tuinen of via internet maar ik gebruik het niet heel vaak. Best prijzig namelijk.

Of wanneer je tijd hebt avocado, peer en tomatensap (schillen duurt net wat langer dan een blikje openmaken). Deze zien er meestal iets minder smakelijk uit dan mijn groene favoriet maar het gaat om de smaak uiteindelijk.

Drinken jullie ook wel eens smoothies? Ben op dit moment een beetje inspiratieloos qua nieuwe recepten dus als iemand nog een tip heeft.. graag!

Enjoy en smakelijk!

bannerah

 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Voeding, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je