{{ message.message }}
{{ button.text }}

Slonzige Moeder

's Winters ben een slonzige moeder.. herkenbaar?

Afbeelding blog 'Slonzige Moeder' Achtergrond blur afbeelding

Vooral in de winter maak ik me er schuldig aan; slonzig zijn! Ik neem geen tijd voor mezelf en laat make-up en trendy kleding achterwege. 's Ochtends geen tijd om er wat van te maken en gewoon aanschieten wat comfortabel zit en voor handen is. Ik woon al weer maanden in capuchontruien en pulli’s en daarbij draag ik dan het liefst mijn oude rafelige spijkerbroek.

Ik zie er uit als een dweil maar.. het zit heerlijk en met mijn dikke winterjas en mijn sjaal er overheen ziet toch niemand wat ik aan heb!

Nu vraag je je misschien af waarom ik het doe. Het is simpel; zoals iedere winter zit ik niet lekker in mijn vel en heb helemaal geen zin in het dagelijks ritueel van mezelf in de steigers zetten. Zachte winter hier, zachte winter daar, ze kunnen zeggen wat ze willen.. punt is a) het is donker als we ’s ochtends de deur uit moeten

b) het waait

c) het regent ook regelmatig

en d) grom

Ik pleit voor het invoeren van de nationale winterslaap.

Ben ik de enige? Of staan er ’s ochtends (of ’s middags!) nog meer stiekem moeders met een halve pyjama nog aan op het schoolplein?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je