{{ message.message }}
{{ button.text }}

Slimme Boefjes geeft babykleding/babybenodigheden een tweede leven

Wij zijn de stichting Slimme Boefjes gestart om mensen met kleine beurzen en die voor duurzaamheid kiezen een mooie StartKid aan te bieden.

Afbeelding blog 'Slimme Boefjes geeft babykleding/babybenodigheden een tweede leven' Achtergrond blur afbeelding
Slimme Boefjes geeft babykleding/babybenodigheden een tweede leven Ik ben een van de twee initiatiefnemers en wij zijn de stichting Slimme Boefjes gestart om mensen met kleine beurzen en mensen die voor duurzaamheid kiezen een mooie StartKid aan te bieden. De StartKid is gevuld met door ons ingezamelde babykleding (mt 50 – 74), beddengoed, flessen en kruiken. In de StartKid zitten alle spullen waar de Kraamzorg om vraagt, de ontvanger is dus direct Kraamzorg-proof. De inzameling doen wij zelf, bij scholen, crèches, consultatiebureaus, maar ook op openbare plekken, dus in winkels. Alles wat we inzamelen wordt gebruikt! We krijgen meer dan wat in de StartKid gaat. Bijvoorbeeld kleding maat 80 en hoger, maar ook kolfapparaten, speelgoed, maxi-cosi’s, wipstoeltjes, etc. Wat wij niet gebruiken gaat naar mensen die er om vragen, wij krijgen wel “bredere” verzoeken, danwel de spullen gaan naar weggeefmiddagen voor minima. Slimme Boefjes heeft dus twee pijlers: het inzamelen en de StartKids maken/aanbieden. Voor Slimme Boefjes zoeken we nu mensen die onze Social Media willen beheren, die inzamel-moeder willen worden, die forums/internetsites waar wij ons op promoten kunnen bijhouden en het ondersteunen bij het werven van fondsen en sponsoren. Voor iedereen is er dus een mogelijke taak/inbreng, ook al heb je eventueel geen kinderen of zijn de kinderen inmiddels zo oud dat ze al lang niet meer in maat 50-74 passen! Spreekt dit je aan? Wordt lid van onze LinkedIn groep en steun ons door een like op Facebook. Heb je nog meer ideeën, bijvoorbeeld kan jouw werk ons steunen, door een inzamelbak op kantoor te plaatsen, of heb je als werknemer toegang tot sponsorgelden, dan hoor ik dat graag. Met hartelijke groet, Marcus van Beyma

marcusvanbeyma@slimmeboefjes.nl

http://www.slimmeboefjes.nl/

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je