{{ message.message }}
{{ button.text }}

Sleutelscenario

Afbeelding blog 'Sleutelscenario'

Soms kan ik mezelf wel een nekschot geven. Argh. Ik ben de schuursleutel kwijt! Ik weet dat ik donderdag binnen kwam, nadat ik hem had gebruikt. Ik weet OOK dat ik hem op het tafeltje heb gelegd. Wat er daarna mee gebeurd is, DAT weet ik dus verdorie niet. Ik heb de prullenbak uitgeplozen en ja...ik heb de vuilniszak ook uitgeplozen! IK. IK heb met mijn vrees voor al dat goor is ondersteboven in de vuilnisbak gehangen. En mijn buren hebben het gezien. En die hele knappe man die daar aan het klussen was ook. Mocht ik de intentie hebben gehad de beste man te verleiden, dan kon ik die nu in de koelkast leggen. En vriendlief was ook niet zo fond of me. En terecht, nu is het de schuursleutel. Maar eerst was het mijn id bewijs, daarvoor mijn sleutelbos en tussen de schuursleutel en de verhuizing ook al eens mijn sleutelbos. Ik ben allang blij dat ik Logan en Ashton nog nergens heb laten slingeren!

En weet je wat nu zo stom is? Ik ben te gierig om de sleutelmeneer mijn deur open te laten breken want... WEDDEN dat ik hem DAN vind!? En mijn nieuwe mooie fiets met roze banden staat erin... En de kinderwagen en de gereedschapskist ( die ik nodig heb om de box uit elkaar te halen daar dochterlief tekeergaat als een mager speenvarken als ze erin ligt :)

IEMAND, WIE DAN OOK. Wat is de gekste plek in huis waar je OOIT je sleutel hebt gevonden?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je