{{ message.message }}
{{ button.text }}

Slecht nieuws kijken, erg emotioneel.

Afbeelding blog 'Slecht nieuws kijken, erg emotioneel.' Achtergrond blur afbeelding

Wat kun je toch emotioneel worden van het nieuws.

Sinds ik 2 kinderen heb is het niet meer normaal hoe veel tranen ik al heb gelaten omdat er slecht nieuws is. Neem nu die 2 kindjes die vermist waren en helaas later gevonden zijn. Hoe kan zo’n vader dat doen? Ik heb al die tijd gehoopt dat ze ergens naartoe gebracht waren, maar helaas. Toen ik het nieuws hoorde kon ik het niet droog houden.

En dan het nieuws dat er weer dieren in elkaar geslagen zijn en dood achtergelaten worden. Vaak zijn dit ook nog kleine dieren. Ik dacht dat iedereen lammetjes schattig vond? Nou, blijkbaar dus niet. Hoe kun je zoiets doen???

Vroeger vond ik dat soort nieuws ook erg, maar toen was ik er niet zo mee bezig denk ik. Nu na 2 kinderen raakt mij dat zo erg! Is dat omdat je nu 2 kindjes hebt en zelf weet hoe erg het zou zijn om ze te verliezen? Al denk ik persoonlijk dat je dat altijd pas echt weet als het je gebeurd, maar dat wens ik niemand toe. Of waar kan het dan aan liggen? Ben ik nu meer bezig met de wereld om me heen omdat ik net 2 kindjes op de wereld heb gezet en ik me afvraag waar en hoe ze terecht gaan komen?

Ik zal het denk ik nooit weten, maar 1 ding is zeker: Ik zal altijd emotioneel blijven als ik zo’n soort nieuws hoor!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je