Snap
  • Mama
  • post

Slecht nieuws kijken, erg emotioneel.

Wat kun je toch emotioneel worden van het nieuws.

Sinds ik 2 kinderen heb is het niet meer normaal hoe veel tranen ik al heb gelaten omdat er slecht nieuws is. Neem nu die 2 kindjes die vermist waren en helaas later gevonden zijn. Hoe kan zo’n vader dat doen? Ik heb al die tijd gehoopt dat ze ergens naartoe gebracht waren, maar helaas. Toen ik het nieuws hoorde kon ik het niet droog houden.

En dan het nieuws dat er weer dieren in elkaar geslagen zijn en dood achtergelaten worden. Vaak zijn dit ook nog kleine dieren. Ik dacht dat iedereen lammetjes schattig vond? Nou, blijkbaar dus niet. Hoe kun je zoiets doen???

Vroeger vond ik dat soort nieuws ook erg, maar toen was ik er niet zo mee bezig denk ik. Nu na 2 kinderen raakt mij dat zo erg! Is dat omdat je nu 2 kindjes hebt en zelf weet hoe erg het zou zijn om ze te verliezen? Al denk ik persoonlijk dat je dat altijd pas echt weet als het je gebeurd, maar dat wens ik niemand toe. Of waar kan het dan aan liggen? Ben ik nu meer bezig met de wereld om me heen omdat ik net 2 kindjes op de wereld heb gezet en ik me afvraag waar en hoe ze terecht gaan komen?

Ik zal het denk ik nooit weten, maar 1 ding is zeker: Ik zal altijd emotioneel blijven als ik zo’n soort nieuws hoor!

7 jaar geleden

addiction to xanax withdrawal xanax withdrawal symptoms . get a prescription for xanax xanax images generic form of xanax 25 mg alprazolam xanax for anxiety xanax addiction treatment . is alprazolam addictive alprazolam uses side effects on xanax <a href=http://onlinepharmacyxanax.angelfire.com/>Buy Xanax no RX</a>. how xanax works xanax the pill xanax 0.5 mg purchase meds online . <a href=http://www.petakids.com/parents/im-raw-vegan-mama/#comment-16658>xanax online fast delivery, effects of xanax high,</a>

10 jaar geleden

Ik vind het ook niet erg hoor. Inderdaad beter te veel gevoel dan geen gevoel.

10 jaar geleden

Het is misschien ook een beetje bot opgeschreven van mij hoor, maar ik heb het zelf ook en ik vind dat wel fijn. Tja dan brullen we maar een keer.Het is voor mij een mannier om met dit soort nieuws om te gaan.

10 jaar geleden

Het is meer dat ik nu heel veel meer emotie erbij voel dan voorheen. Eerst dacht ik alleen: Dat is erg. Maar nu stort (bij wijze van spreken) je hele wereld in.