{{ message.message }}
{{ button.text }}

Slapende voetjes...

Of toch maar niet...

Afbeelding blog 'Slapende voetjes...' Achtergrond blur afbeelding

Daar zitten we weer...Beneden in de woonkamer... mèt peuter. Na 1.5 uur 'proberen' te slapen tussen de brandweerauto door, een overvliegend boek, een voorbij rijdende ambulance en ohja een mama die geduldig ligt te wachten tot haar kleine boefje zich over gaat geven aan zijn slaap.
We 'slapen' samen in 1 bed want dat is zo gezellig! Oei wat kan ik me druk maken en soms boos worden als de boef niet van plan is om te slapen en me met een brede lach van oor tot oor aankijkt. Maar de wereld is toch eigenlijk ook veels te leuk om te gaan slapen bedenk ik mij intussen. Dus dat druk maken, daar moeten we echt maar eens mee stoppen. Beter voor je hart ook... En voor mama's gemoedstoestand. Toen ik een traantje moest laten omdat het me wéer niet lukte mijn kleine vriendje in slaap te helpen kwam hij tegen me aan zitten 'mama huilen.. mama tuss, mama tuffel' en ik neem deze lieve lieve jongen stevig in mijn armen voor een dikke kus en knuffel.
Zijn lieve babyzusje is al wel naar het dromenwolkje vertrokken en mijn peuter? Die loopt vrolijk rond met een autootje alsof er niks gebeurd is.... 😉

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je