{{ message.message }}
{{ button.text }}

Slapen, slapen en nog eens slapen!

Afbeelding blog 'Slapen, slapen en nog eens slapen!' Achtergrond blur afbeelding
Pfff, t is al weer 12 weken geleden dat ik ben bevallen van mijn prachtige dochter Senna.. De eerste dagen wou ik niets liever dan de hele dag wakker blijven om te kijken naar mijn mooie wondertje, maar ik kon niet, want ik werd gecontroleerd als ik ging slapen door de verpleegkundige! ja ik heb 8 dagen in t ziekenhuis gelegen, gezellig hoor met die verzorging, maar na 8 dagen ben je t echt wel zat en verlang je naar je eige bed... En sinds ik thuis ben en de 5 dagen kraamzorg weg zijn, wil ik niets liever dan de hele dag slapen: ik ben moe! Op! Total loss... Ik dacht dat gaat wel over als senna geen nachtvoeding meer heeft, maar sinds 4 weken slaapt Senna 's nachts door en ik?! Ik wil nog meer slapen. Ik word gewoon moe van mezelf, hoe kan dit nou? Ik wil lekker actief zijn, maar ik ben net een zombie!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je