{{ message.message }}
{{ button.text }}

Slaap lekker lieve kleintjes.

Als je kinderen veel te vroeg wakker worden, maakt dit het een stuk moeilijker om de dag fijn door te komen ;)

Afbeelding blog 'Slaap lekker lieve kleintjes.'

Het is weer veel te vroeg als onze zoon besluit wakker te worden. Hij stuitert door de slaapkamer als een duracel konijn dat net nieuwe batterijen heeft gekregen. Het enige wat mijn man en ik kunnen denken is, dat we nog een uur hadden kunnen slapen.

Een paar uur en een paar koppen koffie verder is onze zoon nog steeds een lopend dextro tablet en verkeren wij in dezelfde toestand als vanmorgen.

We smachten naar twaalf uur dat beide kinderen hun middagslaap hebben, maar helaas is zelfs dat ons niet gegund. Dochterlief neemt het fijntjes over waar onze zoon is geëindigd en zo gaat er een tweede kan koffie doorheen.

Als beide kinderen in de avond slaapdronken bij ons op de bank zitten voel ik opeens een nies opkomen. Deze blijft door de kinderen niet onopgemerkt. Beide zitten opeens klaarwakker mij aan te staren en ik geniet even van mijn onbewuste wraak. Slaap lekker lieverds..

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je