Snap
  • Mama

Slaap lekker lieve kleintjes.

Als je kinderen veel te vroeg wakker worden, maakt dit het een stuk moeilijker om de dag fijn door te komen ;)

Het is weer veel te vroeg als onze zoon besluit wakker te worden. Hij stuitert door de slaapkamer als een duracel konijn dat net nieuwe batterijen heeft gekregen. Het enige wat mijn man en ik kunnen denken is, dat we nog een uur hadden kunnen slapen.

Een paar uur en een paar koppen koffie verder is onze zoon nog steeds een lopend dextro tablet en verkeren wij in dezelfde toestand als vanmorgen.

We smachten naar twaalf uur dat beide kinderen hun middagslaap hebben, maar helaas is zelfs dat ons niet gegund. Dochterlief neemt het fijntjes over waar onze zoon is geëindigd en zo gaat er een tweede kan koffie doorheen.

Als beide kinderen in de avond slaapdronken bij ons op de bank zitten voel ik opeens een nies opkomen. Deze blijft door de kinderen niet onopgemerkt. Beide zitten opeens klaarwakker mij aan te staren en ik geniet even van mijn onbewuste wraak. Slaap lekker lieverds..

8 jaar geleden

Hoe komen ze er soms toch aan! :)

8 jaar geleden

Daar ben ik hier ook erg blij om. Ook dat dit vaker samen,gebeurd! Beide in bed, heerlijk!

8 jaar geleden

Uiteindelijk hoort het er allemaal bij :) de dag erna hebben we gelukkig een beetje kunnen bijtanken.

8 jaar geleden

haha heel erg herkenbaar! dochterlief heeft in de ochtend ook altijd energie voor 10 en het eerste waar ik dan aan denk is KOFFIE !