{{ message.message }}
{{ button.text }}

Skinny jeans met hoge taille

Omdat je niet de hele dag je broek op wil halen, of dat je rolletjes over je broekband puilen...... ;-(

Afbeelding blog 'Skinny jeans met hoge taille' Achtergrond blur afbeelding

Je krijgt er zoveel voor terug hè! Snotsporen op je net gewassen bank, slapeloze nachten maar onvergetelijk mooie momenten. Na 2 gezonde kindjes ook een geheel nieuw figuur. Geen maatje 36 meer, waarbij gewoon echt alles mooi staat maar naar maat 40. Vroeger altijd een strakke buik, tsja, nu hebben er twee mensen in gewoond, wat wil je. Ik was van mening dat ik me daardoor echt anders moest gaan kleden. Shirts die een beetje wijd vallen aan de onderkant, jurkjes met hoge taille, dat soort kleding. Nu heb ik dé jeans gevonden die keurig tot je (echte) taille komt. Geen uitpuilers meer dus! Ze zijn alleen online te bestellen bij H&M, in zwart en blauw. Ze zijn stretch en ik vind ze top! Ik probeer nog wel eens een andere broek maar val toch steeds weer terug op deze. Misschien iets voor jou? Bijkomend voordeel: Je kunt gewoon door je hurken gaan zonder dat je string/slip in beeld komt. Anyway, ik ben er erg blij mee en hoop dat een ander dat ook wordt. Hieronder de link waar je de zwarte jeans kunt bestellen. Nogmaals, ze zijn niet in de stores te vinden. Je kunt ze echt alleen online bestellen.

http://www.hm.com/nl/product/03505?article=03505-A

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je