{{ message.message }}
{{ button.text }}

sinterklaasfeest op de PSZ Hoera hoera wat een feest

het moment dat je moet haasten en je met gekromde tenen zit te wachten tot die boterham nu echt op is

Afbeelding blog 'sinterklaasfeest op de PSZ Hoera hoera wat een feest  '

het is 07:00 vanmorgen vol verwachting en met enige frisse tegenzin ben ik mijn bed uitgekomen en begind de morgen weer van douchen aankleden en een boterham eten 

vandaag is een andere dag dan anders want het is sinterklaas feest op de scholen en op de PSZ dus we zijn geacht echt op tijd te vertrekken anders dan beginnen ze gewoon zonder ons 

en helaas voor mij begint nu juist deze dag moeizaam eenmaal beneden tijd om te ontbijten nou we hebben er wel heel lang over gedaan maar toen moeder zij dat als er niet door gegeten werd dat er dan ook geen sinterklaas feest zou zijn want ja als je niet op tijd bent ze wachten echt niet op je hoor leek het wel of de bliksem insloeg voor 5 min. en we waren weer terug op het trage schema pffff.......dacht ik ben zo onderhand door al mijn grapjes heen en moet toch een andere ,manier bedenken om ze wel door te laten eten vooral de jongste gaat je dan aan staan kijken wie denk je wel dat je bent ik eet gewoon lekker niet inmiddels ben ik er achter dat het gewoon laten gebeuren wel helpt want dan is er geen strijd en is het ook niet leuk om niet te eten 

half 9 TE LAAT staan we dan eindelijk buiten en rennen we naar de fiets de poort was ook in trage stemming want kreeg hem haast niet open hijgend en puffend zit je dan eindelijk op de fiets jongste voorop de straat uit langs de vijver waar je een kruispunt over moet wat ineens drukker dan druk is nog nooit zoveel auto's gezien op de vroege ochtend eenmaal weer op de fiets komen de klanken van het sinterklaas feest je al tegemoet en zie je de directeur van de basis school aan het eind van de straat hard mee springen op de klanken van Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht want we zitten allemaal even recht.....ook de directrice was even veranderd in een klein kind afijn na 5 min was iedereen binnen op de basis school en kon ik in vliegende vaart door naar de PSZ waar de jongste naar toe gaat en kwart voor 9 moet zijn onder luid protest dat het bij de basisschool veel leuker was met die muziek toch maar snel door gefietst eenmaal daar aangekomen heb je geen adem meer over en sta je als een uitgeknepen vaatdoek te happen naar lucht en vele moeders met jouw we zijn allemaal chronisch moe zeg ik tegen 1 van hen die zoals gebruikelijk de klaagzang ben zo moe tegen me begint en ren snel door naar binnen waar twee te vrolijke juffen me op zitten te wachten en het goede morgen slaat in als een bom hoe kun je zo vrolijk zijn het is nog veel te vroeg na even een puzzel gedaan te hebben is het echt tijd om te gaan vraag aan de jongste krijg ik nog een knuffel NEE zegt ze nou mamma gaat doei doei Moet je nog zwaaien NEE zegt ze tja denk ik bij mezelf kleintjes worden groot snik snik 

stap op mijn fiets en achter mij hoor ik ineens een dreun op het raam met een overdreven happy smile kijk ik terug ze staat er toch om te zwaaien GOD ZIJ DANK ze is toch nog niet zo groot 

op naar huis want het huishouden wacht..... want een begin van de ochtend

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je