Snap
  • Mama
  • Vakantie dagje weg
  • post

Sinterklaascadeautjes? Funnyfrog!

Heb je een meisje of ben je zelf een echt meisje-meisje? Dan moet je voor decembercadeautjes zeker bij Funnyfrog zijn!

Enige tijd geleden schreef ik al dat ik bij Funnyfrog altijd de (feest) jurkjes, tasjes en haarbanden voor onze meiden koop. Complimenten gegarandeerd! Funnyfrog is DE webshop voor meisjes en mama`s.

Deze mooie webshop is nu nog leuker geworden! Behalve jurkjes en rokjes verkopen ze sinds kort allemaal geweldige hebbedingetjes voor in huis. Denk hierbij aan kussentjes, naamslingers en prachtige quilts.

Heb je de vorige keer nog niet gekeken? Dan is het nu echt het moment om een kijkje te gaan nemen! De spullen zijn allemaal origineel ( er worden slechts 7 stuks van gemaakt ), handgemaakt en van goede kwaliteit. Daarnaast betaal je nu geen verzendkosten meer en is de service perfect. Houdt je meisje van knutselen? Vaak is het mogelijk om naast je bestelling een zak stofjes bij te bestellen zodat je meisje daar lekker mee aan de slag kan en dat helemaal voor niets!

Onlangs heb ik behalve een funny jurkje voor de oudste, 2 geurhartjes met lavendel voor de meisjes gekocht. Zoiets ziet er schattig uit op de meisjeskamer, ruikt heerlijk en houdt bovendien vliegen op afstand. De meiden waren er superblij mee!

Voor de mama`s onder ons met meisjes van een jaar of 2: in maat 92/98 zijn nog hele leuke afgeprijsde ( feest)jurkjes verkrijgbaar voor bijna niets. Ik baal er bijna van dat mijn meiden inmiddels toch echt een aantal maatjes groter nodig hebben....

Zoek je nog cadeautjes voor Sinterklaas of misschien wel een mooi kerstjurkje voor je meisje? Neem eens een kijkje op www.funnyfrog.nl Wie weet ben jij straks net zo 'verkocht' als ik.

Veel shopplezier!

10 jaar geleden

Barbie zal ook wel heel blij zijn..hihi

10 jaar geleden

Ja! de knutselstofjes er ook bij.... zo leuk! het eerste rokje voor haar barbie is al gemaakt;) hahaha

10 jaar geleden

Superleuk ingepakt, he! Ook gratis knutselstofjes bijbesteld? Zijn ze hier altijd erg blij mee.

10 jaar geleden

Helemaal super!!