{{ message.message }}
{{ button.text }}

Sinterklaas op het werk van mijn man

We gaan binnenkort naar Sinterklaas op het werk van mijn man.

Afbeelding blog 'Sinterklaas op het werk van mijn man'

Binnenkort is het weer zover. Sinterklaas is in het land. Een geweldig kinderfeest voor kinderen en ouders. Wij gaan dit jaar voor de derde keer naar Sinterklaas op het werk van mijn man. Sinterklaas komt 23 november op het werk van mijn man. Het is de bedoeling dat ik voor 21 november cadeautjes meegeef aan mijn man. Hij geeft ze dan af aan een collega die het Sinterklaasfeest organiseert.

Voor Charlotte heb ik een paar knuffels gekocht en een boekje. Ze is dol op knuffels. Ze zit heel vaak in de box naar haar knuffels te kijken en ze speelt er al een beetje mee. Jasmijn is helemaal dol op boekjes. Voor haar heb ik een aantal grote boeken gekocht. Vorig jaar vond ze het papier leuker dan de cadeautjes. Momenteel vindt ze papier sowieso leuker dan cadeautjes. Ik ben benieuwd hoe ze dit jaar op Sinterklaas zal reageren. De eerste keer was ze vijf maanden, dus echt nog te klein. Vorig jaar was ze bijna 1,5 jaar en dit jaar is ze bijna 2,5 jaar. Ik heb het idee dat ze het beter gaat snappen en dat ze het heel erg leuk gaat vinden.

Gaan jullie ook naar Sinterklaas op het werk? Of gaan jullie naar de optocht van Sinterklaas kijken? Ik ben benieuwd wat jullie gaan doen met Sinterklaas. Ik lees graag jullie reacties!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je