{{ message.message }}
{{ button.text }}

Help, Sinterklaas komt te vroeg!

Ik haal het spul nog niet in huis voor sinterklaas, zo rond november/december vind ik het vroeg genoeg vertelt SummerBloom. lees verder..

Afbeelding blog 'Help, Sinterklaas komt te vroeg!' Achtergrond blur afbeelding

Tsja het is nog maar september maar achterin bij de AH zag ik het al staan hoor de pepernoten en marsepijn etc. Ik zat vandaag nog te denken goh ik ga lekker met de kinderen herfstcupcakes maken en dan zie je dat sinterklaas spul allemaal alweer liggen, ik vind het allemaal wel erg vroeg hoor! Ik haal het spul nog niet in huis, zo rond november/december vind ik het vroeg genoeg.

Inge zat pas geleden nog achterin de auto en zei mama Tristan zegt dat Sinterklaas allang dood is, ahhhh jeetje dacht ik wat moet ik nu zeggen?

Sinterklaas

Ik heb niks gezegd en Inge had het er gelukkig ook niet meer over. Ja Tristan is al 9 en zit in groep 5 dus de tijd dat hij er niet meer in gelooft komt eraan. Binnenkort willen Jeroen en ik even gaan uithoren hoe hij echt over Sinterklaas denkt, maar verder wil ik dit gewoon lekker laten gaan. Er zal misschien een dag komen dat zijn vriendjes het niet meer geloven en dan komt het allemaal vanzelf wel. Ik denk dat  hij al niet meer gelooft maar als het dichterbij komt gelooft hij er wel weer in want ja die cadeautjes zijn natuurlijk wel erg leuk he!

Jaja kleine kinderen worden groot en jammer genoeg gaat dit allemaal soms TE snel

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je