{{ message.message }}
{{ button.text }}

Sinterklaas Journaal 2015

Vandaag weer begonnen het Sinterklaas Journaal. Hebben jullie ook gekeken?

Afbeelding blog 'Sinterklaas Journaal 2015'

Over een paar dagen is het al zover. De Sint komt weer in het land. Vandaag begon dan ook weer het Sinterklaas Journaal. Zouden Sint en zijn Pieten dit jaar zonder problemen naar Nederland kunnen komen?

Onze dochter van vier jaar zit er vol in, maar onze jongste van een snapt er geen bal van maar kijkt vrolijk met zijn zus mee naar het Sinterklaas Journaal.

En ook dit jaar is het niet zonder slag of stoot dat de Sint met zijn Pieten naar Nederland komt. Nee het is grote paniek (ook hier in huis), want de Huispiet is zijn sleutelbos kwijt. En aan die sleutelbos zitten de sleutels van de stoomboot, van de pakjeskamer op de stoomboot, van de voordeur van het grote Pieten huis... o jeej o jeeej! Dikke paniek. Onze dochter heeft al gezien waar de sleutels liggen en gaat nu dit aan Sinterklaas schrijven, maar ja die zit nog op de boot en kan daar geen post ontvangen, weer paniek hier in huis (en niet alleen bij Pietje Paniek). Daar moet morgen even iets op bedacht worden.

Ook hebben wij geen schoorsteen, dat zorgde ook veel wat paniek. Gelukkig kun je op de website van Sinterklaasjournaal je adres invoeren en aan Sinterklaas "vragen" of hij wel binnen kan. Onze dochter keek erg verbaasd toen ons huis in beeld kwam.... echt weer super leuk gedaan!!

Wij zijn erg benieuwd hoe het Sint en zijn Pieten morgen zal verlopen!

Kijken jullie ook naar het Sinterklaas Journaal?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je