{{ message.message }}
{{ button.text }}

Sinterklaas Journaal

Jaja de eerste uitzending van het SinterklaasJournaal. En het heeft hier heel wat los gemaakt.... genieten!!

Afbeelding blog 'Sinterklaas Journaal' Achtergrond blur afbeelding

De eerste aflevering van het Sinterklaas Journaal heeft heel wat los gemaakt hier!

Wij hebben afgelopen week al regelmatig een kijkje genomen in het pakjesruim van de stoomboot van Sinterklaas. Kinderen kunnen daar (nog steeds) aan bellen om een kijkje te nemen (via: www.sinterklaasjournaal.nl). En wat vond ze echt kei mooi: "Pakje voor Sam" en dan kwam er even later een pakje door het luik!

Vandaag was de eerste uitzending van het Sinterklaas Journaal. De verslaggeefster was nog niet in Groningen, nog met de trein onderweg. Want Groningen is ook wel helemaal bovenaan in Nederland. Het pietenhuis in Nederland was nog op slot. Of was er toch iemand binnen?? Heel spannend allemaal, want Sinterklaas en de Pieten zijn nog op de boot, dus wie is er in het huis??

Maar het meeste indruk maakte toch wel de rondgang van de Huis Piet door de stoomboot. Hij ging alles controleren. Kijken of ze niets vergeten waren. Gelukkig was Sinterklaas er, de Pieten, de mijter (op het hoofd van Sinterklaas), maar.............. de staf. Die stond niet waar hij hoort te staan.... oh jeeee hoe gaat dat aflopen?? Morgen maar weer eens kijken!

ps: ook leuk voor ouders van kinderen die er helemaal inzitten: het thuispakket van het journaal. Wij hebben deze besteld en morgen komt het binnen (was vandaag helaas niet thuis toen de pakketdienst aan de deur stond). Kunnen ze alles ook optimaal mee beleven.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je