Snap
  • Mama
  • post

Sinterklaas is er weer!

Er is vast al meer over geschreven, maar ik doe het toch ook nog een keer ;-)

Het is jullie vast niet ontgaan, maar Sinterklaas is weer in het land ;-) Zaterdag natuurlijk de intocht op TV gekeken, en gisteren kwam hij hier op het winkelcentrum aan. Op de vijver, in een motorbootje haha. Maar wat was het leuk en druk! Er waren erg veel kinderen, maar volgens mij nog veel meer ouders en ik weet niet wie er nou het meest aan het genieten waren, want volgens mij vonden alle ouders het toch ook wel superleuk. Het is natuurlijk ook geweldig om te zien hoe je kind helemaal onder de indruk is van Sinterklaas en Zwarte Piet en hoe blij ze zijn als ze één van de twee een handje hebben gegeven of wat pepernoten hebben gekregen! Er was ook een leuke band die swingende Sinterklaas liedjes speelden, en er stonden daar toch ook wel erg veel ouders mee te swingen haha! Mijn dochtertje vond het ook erg leuk om Sinterklaas in het echt te hebben gezien. Het maakt voor haar echt niet uit of hij nou in een stoomboot of in een motorbootje komt. Het is gewoon zo leuk!! Wij hebben er in elk geval van genoten.

Zijn jullie nog naar een intocht in de buurt geweest?

10 jaar geleden

Wij hebben lekker op tv gekeken en gaan zaterdag misschien nog naar de intocht bij ons in de stad.

10 jaar geleden

Wij hebben eerst intocht op tv gekeken, toen zijn we naar de intocht in een naburig dorp gegaan en volgende week hier in het dorp. Het is maar een uurtje, maar de kids genieten volop!! En wij ook hoor :-)

10 jaar geleden

hier komt ie langs de straat, was erg zielige intocht maar voor kinderen mag dat de pret niet drukken. (paard die nauwelijks in bedwang gehouden werd, heel weinig pieten, paar kleine pieten dat vind ik dus echt niet horen maar goed dat is mijn mening)