{{ message.message }}
{{ button.text }}

SinterKerst zit er weer op.

En elk jaar kijk ik er onwijs naar uit. Het is gewoon voor mij de mooiste tijd van het jaar.

Afbeelding blog 'SinterKerst zit er weer op.'

De kids zijn toch een beetje drukker dan normaal, huilen sneller en mijn huis is 1 grote puinzooi, omdat ik het met 3 van die ronddartelende kontjes gewoon niet bij kan houden. Maar ach het is kerst.

Ik kan het allemaal goed begrijpen er is niets spannender dat SinterKerst en ik geniet dan des te meer van mijn kids. Ik versier het huisje, draai kerstmuziek, we dansen en ik zorg ervoor dat er allemaal lekkers in huis is. We maken er gewoon altijd een klein gezellig familie feestje van. En vind het niets moeten in de ochtend zo heerlijk. Geen school, scouting of zwemmen. Heerlijk. Ik kijk altijd uit naar de vakanties van de kids, gewoon lekker helemaal niets. Ik kan ook wel ouders begrijpen die blij zijn als de scholen weer beginnen, maar van mij mag het altijd wel kerst zijn.

Helaas waren we allemaal deze kerstdagen goed ziek. Een fijne buikgriep heeft ons huisje bezocht en daardoor is mijn huisje een nog grotere puinzooi geworden.

4 en 5 januari is daarom nu al uitgeroepen tot schoonmaak weekend van het jaar 2015! Mijn man weet nog van niets!

We hebben de kids beloofd dat wij deze oud en nieuw tot een feestje gaan maken! Oliebollen, appelflappen en vuurwerk! Veel lekkere hapjes, drankjes, kinderchampagne en gewoon heel veel lol. Alleen de voorpret en de gezichtjes toen we dat vertelden. Geweldig!

Dit jaar hebben wij de kids goed vermaakt met een groot cadeau onder de boom. Ze hebben een spelcomputer gekregen met wat spelletjes. De oudste wilde meteen al vastleggen dat we met zijn alle met oudjaar Mario Party zouden gaan spelen! Goed idee al zeg ik het zelf. De kleinste man op bed en de rest neemt het op tegen elkaar in een super leuk spel! En ik ben niet onwijs van de computerspelletjes, maar Mario Party vinden wij toch wel een groot succes. Het is een soort bordspel met leuke opdrachten maar dan op je tv. En ik weet dat er mensen zijn die dan roepen, je kunt beter een echt bordspel pakken, maar goed mensen we leven alweer bijna in 2015, en geloof me dit is echt leuk.

Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in.

Hierbij willen we ook meteen iedereen een onwijs gezellige oudjaar wensen, maak er iets moois van. Denk aan de mooie dingen van het jaar 2014. En bedenk wat 2015 je wel niet allemaal voor moois zou kunnen brengen. Ik weet dat er in jaar heel veel naars kan gebeuren, maar hou vast aan alle mooie momenten.

Lieve mensen maak van 2015 een feestje!

Heel veel liefs Jessica en de rest.

En dit is trouwens de eerste kerst dat ik ben afgevallen in plaats van aangekomen! Voordeel!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je