{{ message.message }}
{{ button.text }}

Sint Sensatie

Het roze chocoladewiegje proef ik nu nog en van die smurfengum die ik kreeg herinner ik me nog ieder detail..Sint was echt een Sensatie!

Afbeelding blog 'Sint Sensatie' Achtergrond blur afbeelding
Ik herinner het me nog als de dag van gisteren..... Eerst met papa en kleine zusje bij een tankstation hout voor de open haard kopen en dan kon het heerlijk avondje echt beginnen. Een knapperend haardvuurtje, bakken vol pepernoten en strooigoed, sinterklaasliedjes en dan maar dansen en zingen rondom de bank tot papa even later buiten in de brievenbus ging kijken en warempel...daar werd op de deur geklopt! Met blozende gezichtjes genoten we daarna tot laat in de avond van onze cadeautjes en de warme chocomel met slagroom. Wat waren dat nog eens tijden! Het roze chocoladewiegje proef ik nu nog en van die smurfengum die ik kreeg herinner ik me nog ieder detail.. Sint was echt een Sensatie! Nu mijn kinderen drie en zes jaar zijn, zit ik er weer middenin. Hopelijk hebben zij net als ik later van deze zoete Sint herinneringen. Nog zoeter dan het zoetste strooigoed....

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je