{{ message.message }}
{{ button.text }}

Shopverslaafd!

Hoe lang gaat dit nog goed...?

Afbeelding blog 'Shopverslaafd!'

Vorige week ben ik weer losgegaan! De sale is begonnen en ik grijp mijn kans. Voor mezelf een paar nieuwe schoenen met 50% korting, een nieuwe jas voor een superprijs en een bijpassende sjaal. Maar nog leuker vind ik het om voor mijn dochtertje van 3 te shoppen. Ik kan eigenlijk geen kinderwinkel voorbij lopen zonder rond te snuffelen. En vaak eindigt dit weer in een aankoop. Online shoppen is helemaal verleidelijk, want er is z贸 veel moois te vinden! En het gevoel dat ik dan krijg als ik een pakketje open en er een mooi nieuw vestje of rokje tevoorschijn komt, I love it. De complimentjes die ik krijg over de kleding van mijn dochtertje zorgen er ook voor dat ik shoppen zo leuk blijf vinden.

Ik hoor je denken, wat vindt je partner hiervan? Tsja, eigenlijk licht ik mijn man zo min mogelijk in, hij heeft het toch niet door als ik of mijn dochtertje nieuwe kleding draagt. Alleen komt er van het sparen niet zo veel terecht, en dat begint hij wel door te krijgen. Ik doe de administratie thuis, maar merk dat hij steeds meer interesse toont in onze financi毛n... Zal hij iets in de gaten hebben? We komen nu wel uit elke maand, maar ik hoop wel dat onze auto het niet begeeft, want dan heb ik iets uit te leggen! Ik ga nu 茅cht proberen te minderen...


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je