{{ message.message }}
{{ button.text }}

Shoplog: birthday outfit voor Nino's 2e verjaardag

Omdat Nino alweer redelijk snel uit zijn kleren aan het groeien is en hij bijna jarig is vond ik het tijd voor nieuwe kleren.

Afbeelding blog 'Shoplog: birthday outfit voor Nino's 2e verjaardag'

Om de hoek van mijn moeders huis zitten allemaal van die super gave baby/kinderwinkeltjes die eigenlijk veel te duur zijn. Waaronder 't Kevertje die babykleertjes verkoopt van allemaal leuke merken zoals Imps & Elfs, Molo en Converse. Omdat ze 40 a 50% sale hadden om de gehele collectie vond ik het wel waard om nu eens te kijken of hier wat leuks te scoren valt voor Nino.

Ik heb daar twee broeken en een lang mouwig t-shirt voor hem gescoord. Het t-shirt en de legging van Imps & Elfs en een blauw broekje van joggingsstof met een laag hangend kruis van Republic of Kids.

Eerder had ik online al twee zwarte t-shirt voor Nino besteld. Eén kort mouwige en een lang mouwige. Deze kun je eigenlijk overal wel goed bij combineren en dat is altijd wel handig.

Op vakantie in Callantsoog was mijn oog nog gevallen op een bloesje met een rood ruitjes patroon. Deze draagt mijn vriend zelf ook graag dus leek mij dat ook wel erg leuk voor Nino. Deze is van S. Olivier. Als laatste heb ik twee slimfit jeans gekocht bij de h&m. Een grijze en een zwarte.

Het ligt even aan het weer wat Nino op zijn feestje aankrijgt. Met wat minder goed weer denk ik dat hij zijn gele langmouwige t-shirt aan krijgt met zijn zwarte jeans. Met goed weer krijgt hij misschien wel zijn korte pijpen denim tuinbroekje aan (nog uit zijn zomergaderobe en die blijft een van mijn favoriete broekjes) met het gele langmouwige t-shirt. Dit omdat zijn verjaardag als het niet regent buiten en in de ochtend gevierd wordt en ik niet denk dat lange mouwen dan al te warm zullen zijn. We vieren zijn feestje de dag na zijn echte verjaardag, zo kan hij op zijn echte verjaardag als we een uitstapje met ons kleine gezinnetje doen zijn zwarte t-shirtje aan met zijn ruitjes bloesje aan, dit is handig omdat dit bloesje uit kan als het warmer wordt op de dag zelf. Dit combineer ik met het blauwe joggingsbroekje of de grijze jeans dat ligt aan de weersvoorspellingen.

Al in al ben ik heel blij met de nieuwe kleren van Nino voor zijn verjaardag maar natuurlijk gewoon ook voor de aankomende herfst. Dan zal ik waarschijnlijk toch te druk zijn om mij nog bezig te houden met zijn kledingkast omdat gup nummer twee dan aan zal kloppen. Voor haar heb ik natuurlijk ook een leuk pakje gekocht bij 't kevertje. Een antraciet kleurige onesie (zonder voetjes) misschien wordt dat wel haar geboorte pakje samen met lekker dikke lichtroze sokjes en matching mutsje van de h&m maar daar kan mijn stemming zo nog in om slaan, we zullen het zien.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je