Snap
  • Mama
  • Babyspullen
  • post_short

Online shoppen; ja of nee?

Steeds meer mensen shoppen voornamelijk online. Jij ook of geef je nog steeds de voorkeur aan een stenen winkel ?

Steeds meer 'stenen' winkels staan leeg, terwijl een aantal online shops als een tierelier draaien. Zo probeerde ik vandaag te shoppen op de website van de Bijenkorf. In verband met de Drie Dwaze Dagen was er zelfs een wachttijd van 1 uur!

Dit is natuurlijk zeer uitzonderlijk en ik geef dan ook echt de voorkeur aan online shoppen. Lekker thuis vanuit mijn luie stoel...

En jij?

10 jaar geleden

Ik shop bijna altijd online...kom nog maar zelden in de stad tenzij het echt nodig is of manlief heeft wat nodig. Dan winkelen we wel in stenen winkels. Ook voor de kleine man shop ik het meeste online, in de uitverkoop wil ik wel eens in stenen winkels kijken of er nog wat tussen hangt maar ik vind het heerlijk om op het gemak thuis te passen...past het niet, gaat het net weer zo makkelijk retour. De dag dat wij meestal naar de stad kunnen gaan is de zaterdag en dan is het gewoon niet gezellig winkelen, zo druk.

10 jaar geleden

Ik shop best wel wat online (heb ook een eigen webshop met babykleding), maar toch vind ik in de echte winkel shoppen het leukst. Kun je alles gelijk passen, nog wat extra pakken of juist direct wat terug hangen, en dan lekker met heel veel tassen weer naar huis om daar alles nog een keer te passen. En dan tussendoor natuurlijk even op een terrasje zitten om te bedenken of je dat ene paar schoenen nou wel of niet zal kopen (en ze dan natuurlijk daarna wel gaan kopen).

10 jaar geleden

Ik kijk altijd of je met Paypal, creditcard of afterpay kan betalen. Ik betaal liever een klein bedrag voor de verzekering dat als het niet aankomt dat ik dan mijn geld terug krijg als dat ik alles kwijt raak...

10 jaar geleden

het is zeker belangrijk om van te voren de website ff te checken. Er zitten genoeg foute webshops bij. ik koop ook alles met korting/sale. met twee kleine kinderen is shoppen echt niet te doen.