{{ message.message }}
{{ button.text }}

serious request in actie voor vrouwen

Serious request dit jaar voor vrouwen die misbruikt worden en geen stem hebben geef hun die stem die ze verdienen! !!

Afbeelding blog 'serious request in actie voor vrouwen '

Voor de actie van serious request schrijf ik deze blog. Want helaas zijn er heel veel vrouwen over de hele wereld die seksueel misbruikt worden. Of dat het nog niet traumatisch genoeg voor deze vrouwen hebben ze ook nog geen stem. Ze kunnen geen aangifte doen want dat word hun dood. Ook zal er niemand te hulp schieten. Dat in deze moderne tijden dit nog gebeurd begrijp ik niet. Hoe durf je iemand man/vrouw aan te raken zonder toestemming en dus geweten loos mensen een trauma bezorg en misschien nog wel ziektes overbrengt ook.. ik heb zelf een dochter van 5maanden en als ik erover nadenk dat iemand aan haar zou zitten gaan mijn nek haren overeind staan. Ik denk dat ik dan tot alles in staat zal zijn. Ik hoop dat er ook dit jaar weer veel geld op word gehaald voor dit goede doel. Elke vrouw verdiend een stem en hopelijk door deze actie is er nog een mogelijkheid voor veel vrouwen in de toekomst! !! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je