{{ message.message }}
{{ button.text }}

Second Love: lichtpuntje in mijn leven

​Laatst las ik een blog hier over een moeder die zich had ingeschreven op Secondlove. Ik beken: ik ben daar ook ingeschreven...

Afbeelding blog 'Second Love: lichtpuntje in mijn leven'

Voordat ik mij inschreef, liep onze relatie heel erg stroef. Onze jongste was net naar school gegaan en mama had te veel tijd aan haar handen. Ik heb geprobeerd te werken, maar dat was niet flexibel genoeg voor het moederschap. Ook heb ik hobby’s geprobeerd: tuinieren, leren programmeren, niks lag mij. Mijn man keek mij niet eens aan toen hij binnenkwam: alleen oog voor de kids. De kinderen vonden het ook helemaal niet raar als mama weer eens in de logeerkamer sliep (wat eigenlijk bijna elke nacht was).

Tot ik de reclame van Secondlove op tv zag. Ik weet niet waarom, maar het pakte mij direct. Ik was meteen geboeid en wilde eigenlijk direct kijken wat dit nou in godsnaam was. “Manlief” was al naar boven en ik zat alleen op de bank. Terugdenkend aan ons huwelijk stroomden de tranen over mijn wangen. Het is gewoon klaar. Met een ruk pakte ik de laptop en ging ik naar de site.

Nu, een aantal maanden later, heb ik 2 onwijs leuke mannen ontmoet. Met eentje heb ik zelfs volgende week een afspraak gepland. Die mannen laten mij weer mooi, zelfverzekerd en een vrouw voelen. Dit heb ik mij al zolang niet meer gevoeld.

Met mijn man erover praten? Geprobeerd, maar hij kijkt mij niet eens meer aan. Al jaren niet. Het is voorbij, maar scheiden? Dat willen we niet.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Relatie

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je