{{ message.message }}
{{ button.text }}

Schuld gevoel door niet te werken

Afbeelding blog 'Schuld gevoel door niet te werken'

Na mijn zwangerschapsverlof heb ik besloten eerst niet te werken. 

Ik vernam aan mezelf dat ik er nog niet aan toe was, ik vergeet veel heb constant hoofdpijn en ben snel moe. Ik dacht als ik weer ga werken en ik kom thuis na het werk en moet dan ook nog voor mijn kleine meid zorgen, dat redt ik niet.

Ik heb dit besluit niet zomaar genomen, ik heb het eerst met de gynaecoloog besproken en die heeft me gewaarschuwd voor de prikkels na een insult. 

Na een tijdje begin ik me toch schuldig te voelen ik kan toch prima werken dacht ik. Maar toch durfde ik het niet aan.

Het schuld gevoel is er nog steeds wel minder ik ben een dagje weg geweest naar een vriendin voor ongeveer 5 uurtjes. En ondanks dat dat niet intensief was, was ik daarna helemaal kapot. Dit bewees voor mij wel dat het nog niet de tijd is. En ook ben ik helaas door de corona mijn baan ondertussen kwijt. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je